پروژه ها در یک نگاه

گروه اتوماسيون و مخابرات و ITشركت فولادتكنيك با هدف انجام پروژه هاي طرح و ساخت (EPC)در زمينه اتوماسيون خطوط توليد، مدرنيزاسيون واحد هاي صنعتي ، افزايش سطوح اتوماسيون كارخانه ها ، سيستم هاي اعلام حريق، سيستم هاي مخابراتي ثابت و سيار و نيز طراحي و پياده سازي نرم افزار هاي تخصصي مديريت پروژه هاي صنعتي در طول دو دهه گذشته تعدادي از بزرگترين پروژه هاي كشور در صنايع مختلف از جمله فولاد و انرژي را با موفقيت به انجام رسانيده است .
ماهيت فعاليتهاي اين گروه و سرعت بالاي تغييرات در دنياي الكترونيك و مخابرات و كامپيوتر،انجام فعاليتهاي تحقيق و توسعه در كنار فعاليتهاي جاري گروه را اجتناب ناپذير نموده است كه در اين راستا ساخت قطعات و دستگاههاي جديد، معرفي تكنولوژي روز به سازمانها و ارگانها و نيز ارائه مقاله در نشريات مرتبط و ايراد سخنراني در كنفرانس ها در طول سالهاي گذشته انجام شده است.
چون معتقديم كه هدف اصلي تكنولوژي در تمامي زمينه ...

همزمان با تعريف و شكلگيري سازماني شركت مهندسي بينالمللي فولاد تكنيك، گروه مهندسي فرآيند توليد متالورژيكي در اين شركت پيريزي و سازماندهي شد.
نقش اصلي اين گروه، تعيين و تعريف فنآوريهاي فرآيندي به روز براي پروژههاي در دست مطالعه– مناقصه- طراحي شركت فولاد تكنيك، گردآوري – پالايش – محاسبه و ايجاد بانك اطلاعاتي و پتانسيل مهندسي فرآيندي مورد نياز در اين راستا ميباشد.
گروه فرآيند توليد در پروژههاي متالورژيكي در زمينههايي بشرح بعدي به انجام خدمات مهندسي مربوطه ميپردازد :
o تعريف و تعيين كلان تكنولوژي، ظرفيت ها و نوع فرآوردههاي خط توليد
o تعريف و تعيين كليه اطلاعات پايه (Basic Information) براي پروژههاي متالورژيكي
o تهيه كليه نقشههاي جانمايي – چيدمان، موازنه مواد- انرژي، نمودارهاي فرايندي و روند نماهاي فرآيندي پايه (Basic Design) براي پروژههاي متالورژيكي
o تهيه كليه نقشهها و م...

پيرو سوابق اجرايي ، مشاوره و مهندسی این شرکت در صنايع معدني، واحد مهندسي فرآيندهاي صنايع معدني از سال 1394 فعالیت خود را با هدف گسترش فعاليتهاي معدني و با رويكرد توسعه فعاليتهاي مهندسي، مشاوره و اجرایي در این زمینه آغاز نمود. اهداف سازمانی و شرح وظایف این واحد شامل موارد زير می باشد:
1- ارائه خدمات فني و مهندسي، مشاوره و اجرا در زمينه پروژههاي صنايع معدني.
2- تهيه گزارشهاي توجيه فني و اقتصادي جهت طرحهاي معدني و فرآوري مواد معدني
3- شناسايي و بررسي فرآيندهاي معدني و فرآوري مواد معدني
4- رصد تكنولوژيهاي جديد در صنايع معدني
5- ايجاد يك بانك اطلاعاتي علمي – تكنولوژي قوي در حوزه صنايع معدني در شركت
6- جمعآوري اطلاعات پيرامون نهادها و مؤسسات آموزشي و پژوهشي (دانشگاهي) و شناسايي كارشناسان و اساتيد مجرب در داخل و خارج از كشور جهت برقراري ارتباطات علمي و فني و همكاريهاي مشاورهاي
7- جمعآوري اطلاعات علمي و ...

با توجه به تجارب كسب شده در طي ساليان متمادي فعاليت شركت مهندسي بين المللي فولاد تكنيك در زمينه مشاوره و مهندسي ، مطالعات امكان سنجي ، مديريت طرح و كنترل پروژه، نظارت ، بازرسي فني ، بازرسي كالاهاي صادراتي و وارداتي ، اجراي پروژههاي صنعتي عمراني به صورت طرح و ساخت (EPC) و طرح و اجراي مدرنيزاسيون و اتوماسيون صنعتي و همچنين پتانسيل بالاي شركت از نظر نيروي انساني، دانش درون سازماني و امكانات مادي و معنوي موجود، در سال 1385 اين شركت بر آن شد تا حيطه فعاليتهاي خود را به صنعت نفت و گاز و پتروشيمي نيزگسترش دهد. بدين منظور با بكارگيري از نيروهاي مجرب و متخصص زمينه هاي تخصصي زير را در اين گروه به وجود آورد.
زمينه هاي تخصصي گروه
خطوط انتقال نفت و گاز و فراورده هاي نفت
واحدهاي توليدي نفت و گاز
واحدهاي نمك زدائي
واحدهاي جداسازي و خالص سازي نفت و گاز
پالايشگاه ها
مجتمع هاي پتروشيمي
ايستگاههاي پمپاژ نفت و فراورده...

گروه مهندسی ساختمان از جمله گروههایی می باشد که از ابتدای تاسیس شرکت فولادتکنیک (سال 1370) از گروههای اصلی شرکت محسوب می شده و فعالیتهای زیادی را در دست انجام داشته است.
این گروه در یک مقطع زمانی شامل دو گروه ساختمان و سازه و زیر نظر امورساختمان فعالیت می کرده که از سال 1381 تحت عنوان یک گروه بنام گروه مهندسی ساختمان و زیر نظر معاونت فنی فعالیت می کند.
با توجه به این که در پروژه های صنعتی بخش عمده ای مربوط به فعالیتهای ساختمانی می شود و با توجه به اینکه طراحیهای ساختمانی این پروژه ها تقریبا بطور کامل داخلی می باشد، حجم زیاد فعالیتهای اين گروه بيشتر احساس مي گردد. عمده فعاليتهاي گروه شامل طراحی سازه های فلزی و بتنی صنعتی و غیر صنعتی پروژه های مهندسی وEPC می باشد ولی در رابطه با برآورد پروژه ها جهت شرکت در مناقصات نیز فعالیت دارد.
كنترل طرح ساير پيمانكاران نيز بعنوان مشاور از جمله فعاليتهاي اين گروه بشمار مي آيد....

اين گروه با درك و شناسايي و با بهره گيري از توانمنديهاي نيروهاي متخصص و همچنين با استفاده از نيروي كارآمد مستقر در شركت با توان مضاعف در پروژه هاي واگذاري مشاركت شركت نموده و همواره سعي در ارتقاء سطح كيفي وكمي پروژه هايي كه محول مي گردد را دارد . هدف از بيان اين موضوع نشانگر حساسيت اين گروه در خصوص هر چه بهتر ارائه نمودن پروژه هاي مختلف در زمينه هاي عمراني و فرهنگي و صنعتي مي باشد كه در راستاي آن همكاري گروههاي ديگر شركت و همچنين بهره گيري از آخرين اطلاعات نرم افزاري تخصصي و مطالعات جامع در فرآيند طراحي را در بر داشته است كه مختصري از شرح كار و وظايف اين گروه درمنوي " اهم فعاليت ها " بطور خلاصه به اطلاع همكاران مي رساند....

واحد تحقیق و توسعه شركت مهندسي بين المللي فولاد نكنيك از سال 1387 فعالیت خود را با هدف كمك به تعالی تصميم گيري هاي کلان سازمانی از طريق انجام فعاليتهاي پژوهشي، مشاوره اي، گردآوري اطلاعات براي پشتيباني از تصميم گيريهاي مديران، ارزيابي سيستماتيك فعاليتهاي و چاره انديشي علمي در مورد مسائل فعلی و آتي مرتبط با توسعه كمي و كيفي مرکز آغاز نمود.
اهداف سازمانی و شرح وظایف این واحد که تنها در گرو همکاری و هماهنگی نزدیک با کلیه رده های پرسنلی شركت به تحقق خواهد پیوست، شامل موارد ذیل می باشد:
آموزش كارشناسان بخش تحقيق و توسعه در راستاي دستيابي به اطلاعات از شركتها و مراكز اطلاعرساني.
ايجاد يك بانك اطلاعاتي علمي – تكنولوژي قوي در شركت.
جمعآوري اطلاعات علمي و فني كليه شركتهاي فعال در زمينه صنعت فولاد در سراسر دنيا با همكاري واحد اطلاعرساني.
ايجاد تسهيلات جهت استفاده پرسنل از امكانات پژوهشي و اطلاعرساني دانشگاهها ...

حسابداری صنعتی یکی از واحد های زیر مجموعه معاونت مالی اداری است که وظیفه محاسبه بهای تمام شده پروژه ها، شناسائی درآمد ها، محاسبه سود و زیان و همچنین وضعیت مالی پروژه ها شامل مخارج، دریافت ها و پرداخت ها بصورت دوره های ماهیانه، فصلی و سالیانه، تهیه انحرافات و تجزیه و تحلیل اطلاعات و ... را بر عهده دارد. از دیگر وظایف این بخش تهیه و تنظیم بودجه سالیانه شرکت و مقایسه با عملکرد واقعی و ریشه یابی علل مغایرت ها میباشد، همچنین ارائه گزارشات مدیریتی از جمله اقدامات مهم در بخش حسابداری صنعتی شرکت فولاد تکنیک میباشد، چرا که شرکت میبایست در مورد میزان و کنترل هزینههای مستقیم و هزینه های سربار پروژه ها و هزینه های سربار ستاد مرکزی، اطلاعات دقیقی را داشته باشد تا بتواند تسلط بیشتری در تعیین قیمت منطقی و معقولانه پروژه ها کسب نماید و همچنین با ارزیابی بهای تمام شده کلیه خدمات و کالا در راستای عملیاتی نمودن پروژه ها، ...

انسان عامل مهمی در نيل به اهداف سازمان و مديريت به شمار میرود. واحد امور اداری در واقع جنبههای انسانی سازمان را در بر میگيرد.این واحد کوشش مینمايد تا در جهت کسب رضايت کارکنان و تأمين هدفهای سازمانی گام برداشته و مسؤولیت جمعآوری اطلاعات و برنامهریزی در زمینههای منابع انسانی و اداری کارکنان ، ارتباطات به منظور اطمینان یافتن از فرآیندهای دو طرفهای که همه افراد را مطلع میسازد، ارتباطات جامع و گسترده و مکرر با کارکنان، ایجاد رویههای مناسب رسیدگی به شکایات، انجام مراحل جذب و حفظ منابع انسانی ماهر، نهادینه کردن رویکردهای جدید آنان را بر عهده دارد.
...